Thema's en Tapas met het KNGF-bestuur

24 apr 2019
Valt het jou ook op, al die discussies op social media over de positie van de fysiotherapie? Je moest eens weten hoeveel telefoontjes en mailtjes het KNGF er dagelijks over krijgt. Begrijpelijk. Terecht! Tarieven, inkoopbeleid, de administratiedruk, kwaliteit… er is veel dat de gemoederen bezighoudt.

In gesprek met ieder lid

Daar willen we meer van weten! Mijn bestuursleden en ik gaan graag over dergelijke onderwerpen in gesprek met ieder lid dat er iets over wil zeggen. We willen jouw mening horen, met je van gedachten wisselen, samen oplossingen zoeken, je begrijpen en samen kijken wat het KNGF voor jou en jij voor je beroepsgroep kunt doen.

Daarom nodig ik je uit om op één van de volgende data met bestuursleden van het KNGF van gedachten te wisselen tijdens eenThema’s & Tapas met het KNGF-bestuur.
 

 
Heb je zelf een onderwerp dat je graag met ons wilt bespreken? Laat me dat dan direct weten. Een mailtje naar guido@kngf.nl is voldoende.

Ik zou het geweldig vinden als je je voor één van deze bijeenkomsten aanmeldt. Je bent welkom vanaf 18.30 uur en we beginnen steeds om 18.45 uur, in een ontspannen, informele sfeer en met tapas erbij. We sluiten de bijeenkomsten af rond 20.15 uur.
Klik op één van de bijeenkomsten hierboven om je direct aan te melden.
 
Zien we je op één van deze data? Tot dan!
 
Vriendelijke groet,
Guido van Woerkom,
Voorzitter KNGF

Trefwoorden: