RI&E Fysiotherapiepraktijken goedgekeurd tot 2021

8 mei 2018
Elk bedrijf met personeel moet (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers. Dit onderzoek heet een risico-inventarisatie en –evaluatie: RI&E.

Speciaal voor de branche

De RI&E kan uitgevoerd worden met behulp van een RI&E-instrument. Praktijkhouders die lid zijn van het KNGF mogen tot 21 mei 2021 weer gratis gebruik maken van de speciale 'Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) Fysiotherapiepraktijken. Het Steunpunt RI&E heeft afgelopen week het gezamenlijke verzoek van Werkgeversvereniging WVF en Werknemersvereniging FDV goedgekeurd. Met de speciaal op de branche-risico’s ontwikkelde RI&E Fysiotherapiepraktijken is het mogelijk om relatief eenvoudig en gratis een RI&E voor uw praktijk uit te voeren. Praktijken met minder dan 25 medewerkers krijgen bovendien een toetsingsvrijstelling; zij hoeven geen arbeidsdeskundige in te huren om de RI&E te laten controleren. 


 

Trefwoorden:

Reacties

 • Dhr. R. Visser (26 mei 2018 16:40)
  twee weken beetje kort dag, zeker als je dan in buitenland zit met vakantie en pas 25e terug komt
  • KNGF (28 mei 2018 11:05)

   We willen u alleen laten weten dat u tot 21 mei 2021 weer gratis gebruik kunt maken van het branche RI&E instrument Fysiotherapiepraktijken met bijbehorende voordelen.

   Een Ri&E is vanaf 1 januari 1994 voor alle ondernemingen verplicht.

 • Mevr. W.C.C. Dijkstra-Luyk (10 mei 2018 21:07)
  Gelukt! Alleen toestemming OR/team heb ik dan maar gegeven, want voor de 21e lukt dat niet meer. (was wel een beetje kort-dag.) Bedankt voor de tool.
 • Mevr. M.K. de Ruiter (9 mei 2018 15:21)
  Mij lukt het wel...
 • Dhr. F.T.M. van den Bouwhuijsen (8 mei 2018 20:35)

  Er valt geen touw aan dat "Instrument" vast te knopen. Je komt er niet in, je kunt niets invullen er valt nergens op te klikken. Kan dat niet gemakkelijker? We komen al om in de administratieve rommel. Eerst de AVG nu die R&E, Is het nu zo moeilijk het eens gemakkelijker voor ons te maken in plaats van ons met nóg meer bureaucratie op te zadelen?

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.