KNGF Innovatie Award. Win het Get Started Programme bij Erasmus centre for entrepreneurship

8 mrt 2018
Vrijdag 13 april organiseert het KNGF de allereerste Fysio-Xperience: een festival vol innovaties en technologische vernieuwingen die ons vakgebied nu, maar ook in de toekomst gaan ondersteunen. Locatie is Novio Tech Campus in Nijmegen, een innovatieve hotspot met start-ups en bedrijven in de health- en hightechsector.

Pitch mee!

Een innovatiefestival kan niet zonder award! Heeft u een goede technologische oplossing, of bent u al lekker ‘futuristisch’ aan het werk, ding dan mee naar de innovatieprijs. Verbetert uw idee de kwaliteit van de praktijkvoering; is het gebruiksvriendelijk; vernieuwend en geschikt voor een grote groep gebruikers? Dien het idee, concept of product vóór 2 april in.

Een vakbekwame jury beoordeelt samen met het publiek wie het begeleidingstraject bij Erasmus centre for entrepreneurship gaat volgen. Ook krijgt de winnaar een geldbedrag van € 500,- om de innovatie op te starten of verder te ontwikkelen.

Bekijk alle spelregels

Wat kunt u winnen?

Erasmus centre for entrepreneurship: ‘Turn your idea into a startup in 12 weeks!’

Get Started is a 12-week programme that empowers ambitious startup entrepreneurs to turn their ideas into a business and scale it. Through mentoring, workshops and an amazing network, you’ll work on building a product that people want and love, and create a business model around it.

Lees meer op ece.nl >>

Informatie

Kijk op www.fysio-xperience.nl voor meer informatie en de spelregels.
Meer weten? Mail Michel Yakoub.

En wilt u het innovatiefestival Fysio-Xperience bezoeken? Meld u aan vóór 1 april.

Fysio-Xperience begint 13 april om 15.00 uur en eindigt om 21.00 uur met beats, bites & drinks (for free!)

Fysio-Xperience is geaccrediteerd met 5 punten

Trefwoorden:

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.