E-learning KNGF-richtlijn Artrose heup-knie

12 jul 2018
De nieuwe KNGF-richtlijn Artrose heup-knie is sinds enkele weken beschikbaar. Deze richtlijn is als eerste volgens de nieuwe richtlijnenmethodiek ontwikkeld. Dat heeft te maken met de opname van fysiotherapie bij heup- en knieartrose in de basisverzekering sinds 1 januari. Als fysiotherapeut kunt u zich de nieuwe inzichten en veranderingen in de herziene richtlijn Artrose heup-knie op verschillende manieren eigen maken. Zo kunt u nu, onafhankelijk van tijd en plaats, de e-learning volgen.

Accreditatiepunten

KNGF-leden betalen hiervoor € 17,50, niet-leden € 35.  Accreditatie van drie punten voor het vakinhoudelijke deel van de algemeen fysiotherapeut wordt na succesvol afronden toegekend. De e-learning met uitleg vindt u op www.kngf-elearning.nl

Naast de e-learning, komen dit najaar een fysieke scholing, uitgebreide patiëntinformatie, een oefenprogramma en ondersteunende video’s beschikbaar.

 

Trefwoorden:

Reacties

 • Mevr. M. Scholten (10 september 2018 16:52)

  Geachte heer/mevrouw, Is het mogelijk om de e-learning in delen te volgen? Dus afsluiten en op een later moment inloggen om verder te gaan? Of moet de e-learning in 1 sessie worden afgerond? 

  • KNGF (11 september 2018 15:37)

   Ja hoor dat kan. Je kunt op ieder moment stoppen en later weer verdergaan met de e-learning

   https://www.kngf-elearning.nl/hoe-werkt-het

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.