Denk mee over het Beleidsdocument KRF NL

5 jul 2018
Op donderdag 6 en dinsdag 11 september organiseert het KNGF twee bijeenkomsten over KRF NL. Samen met de leden zetten we dan de volgende stap in de totstandkoming van het nieuwe KRF NL per 1 januari 2020.

Wat vindt u belangrijk?

Tijdens de ALV van 29 juni hebben de leden ingestemd met het reglement voor KRF NL. Het nu goedgekeurde reglement wordt uitgewerkt in een beleidsdocument. Hierin staat omschreven hoe het nieuwe KRF NL eruit ziet. Dit beleidsdocument wordt tijdens de najaars ALV op 23 november ter instemming voorgelegd aan de leden. In een tweetal sessies willen we de voor u belangrijke onderwerpen uit het beleidsdocument bespreken. 
Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als:
•    de puntenverdeling bij de inrichting van de punteneis;
•    de omvang van het vakinhoudelijk deel;
•    het portfolio; 
•    en het jaarlijks registreren van intervisieactiviteiten. 
Werkt u ook mee aan een sterker kwaliteitssysteem, dat minder belasting met zich meebrengt en waarin u kunt tonen waar uw kwaliteiten liggen? U kunt zich aanmelden via krfnl@kngf.nl. Na inschrijving, ontvangt u medio augustus meer informatie. 
 

Trefwoorden:

Reacties

  • Dhr P.F.M van der Vliet (1 augustus 2018 09:41)
    Ik zou graag mee meewerken aan het versterken van het kwaliteitsysteem en me hiervoor opgeven. P.F.M. van der Vliet Praktijk voor Fysiotherapie van der Vliet
    • KNGF Ledenvoorlichting (2 augustus 2018 15:15)

      Dank u voor uw interesse. Geïnteresseerden kunnen mailen naar krfnl@kngf.nl. (Uw reactie hebben we reeds doorgestuurd.)

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.