Een nieuw kwaliteitsregister en een nieuwe contributiestructuur! Praat erover met het KNGF Bestuur

20 feb 2018
Kom naar 1 van de 5 bijeenkomsten!

Kwaliteit en registratie veranderen

Het CKR wordt formeel per 1 januari 2020 vervangen door het geheel nieuwe Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL). Waarom bouwen we samen met u dit nieuwe register? Welke stappen zijn gezet, welke zetten we binnenkort en waar willen we uiteindelijk naar toe?
 

Nieuwe Contributiestructuur per 1 januari 2019

Het KNGF Bestuur stelt een geheel nieuw contributiestelsel voor, dat grote voordelen heeft ten opzichte van de huidige ‘vaste’ contributie. Een voorstel dat is gebaseerd op een breed ledenonderzoek naar de waarde van het KNGF-lidmaatschap.
Daaruit blijkt dat het beter kan!

Het KNGF Bestuur informeert u graag over deze twee voorstellen. En uiteraard is er tijd voor andere actuele thema’s. Geef uw mening, stel vragen en opper ideeën! Stuur ze direct naar ledenvoorlichting@kngf.nl, dan kunnen wij ons voorbereiden op een adequate reactie.

Meld u aan voor één van onderstaande data en neem zoveel mogelijk collega’s mee!

12 maart - Zwijndrecht - Van der Valk Hotel Ara
13 maart – Venlo – Van der Valk Venlo
15 maart - Amsterdam - Restaurant De Veranda
19 maart – Zwolle – Van der Valk Zwolle
20 maart – Amersfoort – KNGF hoofdkantoor  

Het KNGF Bestuur kijkt uit naar uw komst!

Reacties

  • Dhr. A.J. van Duijn (6 maart 2018 08:52)

    Beetje ongelukkig gekozen kop "Kwaliteit en registratie veranderen" Jaren geleden werd er al geroepen dat de kwaliteit van fysiotherapeuten goed was ...Daarna kwam er een hausse van maatregelen die wat mij betreft er alleen op gericht was om de kwaliteit te verbeteren.. Wat zegt dat over het eerste stand punt??? En wat zegt de huidige uitspraak nu over onze kwaliteit?? Ik heb bijna mijn 120 punten voor herregistratie behaald...die zou dan 5 jaar geldig zijn.... Of niet? heb ik tijd en geld geïnvesteerd in een lucht kasteel? Ik mag toch zeker wel een of andere overgangsregeling verwachten??? Of moet ik voor de zoveelste keer constateren dat mijn kngf niet bepaald opkomt voor mijn belangen???

    • KNGF (6 maart 2018 10:59)

      Goede, terechte vragen! Kom naar 1 van de bovenstaande informatiebijeenkomsten (ledentour) van het bestuur, daar praten leden met elkaar en het bestuur over juist deze kwesties.

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.