Wie nomineert u voor de Fysio in Beeld?

6 aug 2018
Op zaterdag 8 december 2018 is het de Dag van de Fysiotherapeut. Ook dit jaar reikt het KNGF tijdens de DvdF 2018 de Fysio in Beeld award uit. De Fysio in Beeld award is dé talent award voor die fysiotherapeut, groep fysiotherapeuten of praktijk, die volgens collega- fysiotherapeuten in 2018 een bijzondere prestatie heeft geleverd. Dit betreft opmerkelijke prestaties op het gebied van vak-, praktijkinnovatie en/of bijzondere verdiensten voor het vak en de positie van fysiotherapeuten. U kunt nu (mee-) bepalen wie deze Fysio in Beeld verdient!

Wie nomineert u?

Kent u (of bent u) een fysiotherapeut, een groep of praktijk die een (extra) dikke pluim verdient? Omdat u vindt dat iemand over een enorme dosis vakinhoudelijke kennis beschikt, innovatief is, een bijzondere prestatie voor de fysiotherapie heeft geleverd? Nomineer dan díe fysiotherapeut, groep of praktijk nu voor de Fysio in Beeld!

Nomineren kan t/m 17 september a.s. door een mail te sturen aan dvdf@kngf.nl met daarin de (groeps-)naam die u voordraagt én de reden waarom u vindt dat juist diegene(n) de prijs verdien(t)/en.