Wie nomineer jij voor de Fysio in Beeld?

5 sep 2018
Op zaterdag 8 december 2018 is het de Dag van de Fysiotherapeut. Ook dit jaar reikt het KNGF deze dag de Fysio in Beeld award uit. Dé talent award voor die fysiotherapeut, groep fysiotherapeuten of praktijk, die volgens collega- fysiotherapeuten in 2018 een bijzondere prestatie heeft geleverd. Dit betreft opmerkelijke prestaties op het gebied van vak-, praktijkinnovatie en/of bijzondere verdiensten voor het vak en de positie van fysiotherapeuten. Bepaal (mee-) wie de award verdient!

Wie nomineert u?

Ken je (of bent je) een fysiotherapeut, een groep of praktijk die een (extra) dikke pluim verdient? Omdat je vindt dat iemand over een enorme dosis vakinhoudelijke kennis beschikt, innovatief is, een bijzondere prestatie voor de fysiotherapie heeft geleverd? Nomineer dan díe fysiotherapeut, groep of praktijk nu voor de Fysio in Beeld!

Nomineren kan t/m 17 september a.s. door een mail te sturen aan dvdf@kngf.nl met daarin de (groeps-)naam die je voordraagt én de reden waarom je vindt dat juist diegene(n) de prijs verdien(t)/en.