meerjarenvisie-def.jpg
14 maart 2023

29 maart bijeenkomst meerjarenvisie 2025

Om de meerjarenvisie 2025 met het vernieuwde bestuur te bespreken, was een viertal bijeenkomsten gepland. Helaas zijn er te weinig aanmeldingen. Daarom nodigt het bestuur iedereen nu uit om deel te nemen op 29 maart in het KNGF-kantoor. Geef je mening en praat mee!

Op woensdagavond 29 maart komt er nu één bijeenkomst in Amersfoort, in het KNGF-kantoor, Stadsring 159b. Het KNGF-bestuur hoort graag jouw ideeën en mening over wat de komende twee jaar meer of minder aandacht verdient om onze meerjarenvisie te realiseren en het beleid aan te scherpen.

Onderwerpen zijn onder andere samenwerken en netwerken, een sterke positie en bijdrage van de fysiotherapeut, innovatie en onderzoek, professionele standaarden in opleiding en werkveld, de juiste zorg op de juiste plek en passende beloning.   

We hopen dat deze datum je schikt en dat je bereid bent om af te reizen naar Amersfoort. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur. We starten met een buffet. Als je wilt komen, kun je je aanmelden via deze link. We zien je graag op 29 maart!