werkplezier.png
23 februari 2023

Praat mee, maak kennis en laat je inspireren over werkplezier

Het bestuur van het KNGF is vorig jaar grotendeels vernieuwd: tijd voor een nadere kennismaking.

Naast kennismaken willen we tweede helft maart ook bespreken wat tot nu toe is gerealiseerd uit de Meerjarenvisie Vertrouwen in beweging 2025 en vragen we wat volgens jou meer of minder aandacht verdient in ons beleid de komende jaren. Wat wil jij het vernieuwde bestuur meegeven en wat verwacht jij van jouw KNGF.  

Deze bijeenkomst biedt meer dan beleid en kennismaken. Met Arjen Banach of Kevin Weijers hebben we inspirerende sprekers gevonden die ons alles vertellen over het verhogen van werkplezier en met praktische tips die morgen kunnen worden toegepast. Want werkplezier in de zorg staat onder druk. Door de vele veranderingen die er de laatste jaren zijn opgetreden in de sector moeten professionals steeds meer in minder tijd. De verantwoording is toegenomen en mensen komen minder toe aan datgene waarvoor ze eigenlijk ooit voor de zorg hebben gekozen en dreigen er uit te stappen.

Deze 4 bijeenkomsten staan in de tweede helft van maart gepland; in de avond van 19.00 - 21.00 uur. Je kunt deelnemen in Zwolle, Eindhoven, Amsterdam of  Nieuwerkerk a/d IJsel.  

Het bestuur ontmoet je graag tijdens een van deze bijeenkomsten! 

22-03 Praat mee, maak kennis en laat je inspireren over werkplezier I Regio Noord-Oost
23-03 Praat mee, maak kennis en laat je inspireren over werkplezier I Regio Zuid-Oost 
27-03 Praat mee, maak kennis en laat je inspireren over werkplezier I Regio Noord-West 
29-03 Praat mee, maak kennis en laat je inspireren over werkplezier I Regio Zuid-West