25 augustus 2023

Vacature verbindende bestuursvoorzitter

Vanwege het aangekondigde vertrek van de huidige voorzitter zoekt het KNGF een aansprekende, verbindende nieuwe voorzitter die als boegbeeld van de vereniging wordt gezien. 

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is een grote beroepsvereniging in de zorg met aansprekende uitdagingen en zeggingskracht.

Functieprofiel
U bent in staat om vanuit inhoudelijke kennis en strategische ervaring de beroepsgroep actief en in verbinding te vertegenwoordigen daar waar dat belangrijk is voor de vereniging. U heeft een breed netwerk in Den Haag en bent bekend met de zorgwereld.

U beschikt over uitstekende bestuurlijke kwaliteiten en overziet de strategische, politieke en maatschappelijke dynamieken. U bent in staat om de integrale visie van het strategisch beleid van het KNGF verder te ontwikkelen, te bewaken en bij te sturen waar nodig. Zowel in de belangenbehartiging als contacten met stakeholders werkt u als team samen met de directeur en de andere bestuursleden aan een bestendige toekomstgerichte strategie, waarbij het optimale resultaat voor het KNGF centraal staat.

Meer informatie en reageren
Op de website van Public Spirit vindt u meer informatie en een uitgebreider functieprofiel. Uw sollicitatie kunt u uitsluitend indienen via de site van PublicSpirit of per mail aan [email protected] ovv referentienummer 8123.