ondertekening-contract-npi-22-nov-2022-2.jpg
21 november 2022

KNGF en NPi tekenen nieuwe overeenkomst voor 2023

Het KNGF en het NPi sluiten een nieuwe overeenkomst tot eind 2023 waardoor KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap 10% extra korting op NPi-cursussen ontvangen en toegang krijgen tot alle thema’s van de NPi-service. Bovendien kunnen zij zonder kosten jaarlijks een E-learning maken en 9 podcasts beluisteren.

Korting op cursussen
KNGF Compleet leden krijgen 10% extra korting op de ruim 400 cursussen die het NPi jaarlijks aanbiedt. Deze korting komt bovenop eventuele korting met NPi-kortingskaart of korting via cursushistorie.

Tevreden over de NPi-service
Met deze ondertekening zijn de wetenschappelijke samenvattingen van de NPi-service ook het komende jaar weer vrij toegankelijk voor fysiotherapeuten met een KNGF-Compleet lidmaatschap. Uit de tevredenheidsenquête (september 2022) blijkt dat negen van de tien geabonneerde KNGF-leden de NPi-service aanbeveelt aan collega’s. Met een gemiddeld rapportcijfer 8 zijn de lezers erg tevreden over de NPi-service in het algemeen en de wetenschappelijke samenvattingen in het bijzonder: de referaten scoorden gemiddeld een 8.

foto: Heleen Post (KNGF) en Tinus Jongert (NPi) ondertekenen de nieuwe overeenkomst