Vacatures bij het KNGF

Werken bij het KNGF betekent werken in een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is. Dit uit zich letterlijk in onze nieuwe kantooromgeving, waarin bewegen en vitaliteit centraal staat. Je collega’s zijn enthousiaste professionals. Zij werken vanuit een interne drive om het belang van het vakgebied fysiotherapie en de belangen van onze leden optimaal te vertegenwoordigen.

Wat bieden we

KNGF biedt een collegiale werksfeer met ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Een prima basissalaris met naast je reguliere vakantiedagen nog eens 13 ADV-dagen, een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
Je vindt ons in het centrum van Amersfoort.

Wie is het KNGF? 

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is al 125 jaar de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak, behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van fysiotherapeuten en ondersteunt leden op maat. Het KNGF kent een diversiteit aan leden. Fysiotherapeuten zijn werkzaam in verschillende werkvelden en naast algemeen fysiotherapeuten zijn er fysiotherapeuten die zich op een bepaald deelgebied van het vak verder hebben toegelegd. De vereniging bevindt zich midden in de dynamiek van de zorgsector, waarin complexe vraagstukken vragen om heldere standpunten, inventieve oplossingen en slagvaardig handelen in het belang van onze leden.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. 

Trefwoorden: