Bestuur KNGF

Het KNGF bestuur bestaat uit een voorzitter en vier fysiotherapeuten. Ieder bestuurslid heeft een eigen aandachtsgebied.

Het bestuur

Het KNGF bestuur is vanaf haar aanstelling in juni 2014 actief om het contact met leden te versterken en de leden direct zeggenschap te geven over beleid en activiteiten van de vereniging. Daarnaast werkt het bestuur voortdurend aan het krachtig uitbouwen van de positie van de beroepsgroep en het vak bij alle relevante partijen en organisaties. Ook investeert het bestuur in het kwaliteitsysteem voor fysiotherapie, met een nieuw kwaliteitsregister KRF NL, een landelijk dataplatform en stevige inzet op innovatie, onderzoek en de ontwikkeling van richtlijnen. Zo houdt de beroepsgroep haar kwaliteit en ontwikkeling in eigen hand.

Het bestuur en andere betrokkenen worden door directie, management en medewerkers adequaat ondersteund in de uitvoering van het jaarplan, het proactief inspelen op politieke en/of beleidsmatige actualiteiten, het benutten van het Consilium als adviesorgaan, de voorbereiding en goed verloop van de Algemene Leden Vergaderingen en de evaluatie daarvan.

Het KNGF bestuur bestaat uit (vlnr.):
Arjen van Zon (penningmeester en vicevoorzitter)
Henk Jansen 
Kitty Bouten 
Guido van Woerkom  (voorzitter)
Brechtus Engelsma 

T:   033-467 29 17
E:   bestuur@kngf.nl

Het bestuur:

  • Bepaalt met de leden de strategie van de vereniging
  • Bereidt de Algemene Leden Vergadering voor
  • Ze vertegenwoordigt de leden in de landelijke politiek en bij relevante partijen zoals zorgverzekeraars en patiĆ«ntenorganisaties
  • Ook houdt zij toezicht op de bedrijfsvoering van de vereniging

Directie


Matthijs van Essen
Ad Interim directeur KNGF
E             : m.vanessen@kngf.nl
T             : 06 - 8230 8547

Trefwoorden: