Arjan Visscher

Regioadviseurs

Veel ervaring

Dichtbij de leden staan en hun behoeften en problemen begrijpen. Dat is waar ik voor sta als Ledenadviseur! Dit betekent met veel energie gericht meedenken over innovaties en kansen verzilveren in nieuwe en bestaande markten.

Mijn omgeving kenmerkt mij als een betrokken en stabiel persoon. Iemand die mensen inspireert en oog heeft voor verschillende belangen. Dit komt overeen met de waarden waar ik vanuit leef en werk. Oprechte aandacht voor mensen en maatschappelijke onderwerpen vind ik belangrijk. Mijn kracht ligt in het bekijken van verschillende aspecten vanuit meerdere invalshoeken,  deze met elkaar te verbinden en daarop concrete acties te ondernemen.

In mijn professionele loopbaan heb ik in ruime mate kennis en ervaring opgedaan binnen het ondernemerschap, innovatie en praktijkadvisering. Als ondernemer in de fysiotherapeutische zorg is het opbouwen van een multidisciplinair centrum voor beweegzorg een prachtige en leerzame ervaring geweest. Het ontwikkelen en implementeren van dienstverlening voor de fysiotherapeutische praktijk en belanghebbenden staat centraal in mijn advieswerk. 

Contactgegevens:

E             a.visscher@kngf.nl

T             06 55 32 78 69

Trefwoorden: