Yvonne Bruins

Ambassadeur Zuidoost

Wie is Yvonne Bruins?

Ik ben Yvonne Bruins, inmiddels 62 jaar en nog steeds een gedreven (kinder)fysiotherapeute. Ik ben in 1978 afgestudeerd en begonnen in een particuliere praktijk. 

Na jarenlang in die maatschap te hebben gewerkt, ben ik een eigen praktijk in Arnhem begonnen. In 2011 heb ik deze praktijk van de hand gedaan om de rest van mijn werkzame leven als ZZP-er door te brengen. Via IOF coördinator ben ik het bestuurswerk ingerold en heb 8,5 jaar bij RGF-Groot Gelre de financiën beheerd.

Ik ben in 1986, als eerste lichting kinderfysiotherapeuten afgestudeerd. Zoals ik ook bij de eerste lichting afgestudeerde studenten Thim van de Laan behoorde. Werk gerelateerd ligt mijn kracht vooral in het luisteren, mensen in hun eigen waarde laten en meedenken in oplossingen en bijsturen daar waar nodig. Motiveren en stimuleren om toch dat stapje extra te gaan maken.

Ik haal iedere dag weer inspiratie uit mij contacten met mijn cliënten. Zij blijven mij verbazen en motiveren. De directe benadering van vooral de kinderen die ik behandel vertedert en zet mij vaak nog op het verkeerde been. De inspiratie/motivatie om na zoveel bestuurlijke jaren toch nog het ambassadeurschap te vervullen: ik ben van mening dat wij als beroepsgroep een sterke vereniging moeten zijn. Dit kan volgens mij alleen als wij vertrouwen hebben in het bestuur, dat wij weten wat er in Amersfoort gebeurd en dat  dit ook de juiste weg naar de leden vindt. Dat de afstand die er vaak gevoeld wordt verkleind kan worden.  Juist om deze ‘afstand’ te kunnen verkleinen wil ik mij inzetten.

Contact

E      yvonnemariab@gmail.com
T      06 53 84 17 69 (na 18.00 uur)

Trefwoorden: